KUANTUM SEKS, KUANTUM PARA İSTİYORUM

Şu kuantum ne menem bir şeydir, araştırayım dedim. Kuantum yazdım Google’a sordum. Gelen ilk sayfada bir dünya ilgili konu geldi.

Meğerse kuantum çok önemli birşeymiş. Kuantum iyileşme, kuantum beslenme, kuantum düşünce, tasavvuf penceresinden kuantum, tanrı ve kuantum, kuantum koçluk, kuantum nefes, kuantum benlik, kuantum isim analizi (çüş artık), kuantum drama, ve de yüzlercesi daha.

Arada birkaç tane de “kuantum fiziği, mekaniği” gibi ilgisiz konu da vardı. Onlar herhalde konuyla pek ilgisi olmayan şeyler. Geçen gün civata, somun resmi arıyordum İngilizce “nuts” yazdım, aa bir baktım cıbıldak kız resimleri geldi. Bazen hoş sürprizler de oluyor işte. Google’da kuantum fiziği gibi manasız birşey çıkması da o hesap galiba.

İsmime bir kuantum analiz yaptırayım dedim, bedavasını bulamadığım için vazgeçtim. İnternet’de 50 TL’den 300 $ a kadar yapan yerli yabancı siteler buldum. Para peşin, kuantum ödeme kabul etmiyorlar. Anladım ki bu kuantum işi karlı birşey.

Biraz daha araştırayım dedim. Muzırum ya. “Kuantum seks” yazıp araştırdım. Ana! o da ne? “Seks kuantum sıçramayı tetikleyebilir” diye bir yazı. Hem de Türkiye’nin en iyi ebeveyn sitesi olduğunu iddia eden bir sayfada. Valla dünyadan haberimiz yok. Pek anlayamadım ne kadar, nasıl bir seks, ne kadar yaparsak nereye kadar sıçrayabiliriz, sıçradığımız yer neresi? Az mı yaptık da bir yerlere sıçrayamadık hala.

Neyse, sonra şu aklıma geldi. Hani şu bilim adamı geçinenlerin bahsettiği, Google’da da yanlışlıkla çıkan kuantum fiziği gibi saçma bir konu var ya oralarda şöyle deniyor. Efendim işte bir deney yapılıyor ama deneyi gözleyen biri olduğunda ve olmadığında sonuçlar farklı çıkıyormuş. Şimdi ben bunu kuantum seks le bağdaştırıyorum.

Hani meşhur bir soru vardır kuantumla ilgil olarak sorulur. “Ormanda bir ağaç devriliyor, ses çıkmış mıdır, çıkmamış mıdır?” diye. Benzer şekilde iki kişi seks yapıyor, odada onlardan başka kimse yok, sonra bir daha yapıyorlar bu sefer odaya bir rontgenci koyuyorlar, herif bunları dikizliyor. Bunlar seks yapmış mıdır yapmamış mıdır? Denemek lazım, ama ben bu soruyu sordum ya kendimi bir anda kuantum seks filozofu gibi olmuş hissediyorum. Kime ne. Kuantuma girdin mi sınır yok.

Şimdi arkadaşlar yakında kuantumseksyapalım.com’u açıyorum, seksin kuantumu, koçluğu, bilinçaltı seks deneyimi, telekinezik seks falan herşey var. Siz dostlarım indirimli üyelikten faydalanabilirsiniz. Kaçırmayın derim. Ayrıca lütfen paylaşın. Ne kadar paylaşırsanız her türlü kuantum gücünüz artacaktır emin olun.

Hepinize bol kuantum seksli günler diyorum. Rontgenciniz yoksa yapmış olur musunuz onu da şimdilik bilemiyorum.

Kuantum sizinle olsun.